Dealer

Als toegewijde dealer zetten wij ons in om hoogwaardige brommobielen aan te bieden die voldoen aan diverse behoeften en verwachtingen. Ontdek hieronder meer over de merken die wij vertegenwoordigen

Lees meer

Chatenet

Ontdek de wereld van stijl en betrouwbaarheid

Als jouw lokale Chatenet dealer verwelkomen wij je op onze locatie met een uitgebreid assortiment aan prachtige producten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe brommobiel of een betrouwbare occasion, wij hebben het allemaal. 

Motion Mate

Innovatieve elektrische stadsauto's

Deze elektrische stadsauto met de meest moderne features, doet menig hoofd omdraaien. Door zijn compacte buitenafmeting is hij eenvoudig te besturen en te parkeren, terwijl de binnenkant ongelooflijk ruim is. Twee lange mensen voorin, en dan nog een ruime bagageruimte die van binnenuit bereikbaar is.

Lees meer

Motion Mirage

Compact, wendbaar, betaalbaar en elektrisch

De Motion Mirage biedt alles wat je nodig hebt: compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch. Dit brutaal ogende invalidenvoertuig brengt je zonder CO2-uitstoot van A naar B. Dankzij zijn geringe omvang is het gemakkelijk te parkeren, waar je ook bent.

Lees meer

Bellier

Franse elegantie en autolook

De Bellier brommobiel met zijn Italiaanse looks wordt geproduceerd in Frankrijk. Met zijn nostalgische vormgeving onderscheidt hij zich duidelijk van de gangbare brommobielen. De Bellier B8 is een brommobiel met "autolook", gemaakt met oog voor detail. 

Lees meer